OFFICE SOLUTION
Sluitdatum: 5 Juni 2024

Bestellingen geplaatst uiterlijk 5 juni 2024, worden gegarandeerd geleverd medio juli.

Siesta Mykonos Lounge Set XL Zilvergrijs, met zwarte kussens

Afbeelding:


Geef uw buitenruimte een moderne uitstraling met de zilvergrijze Mykonos Lounge Set XL. Deze prachtige set, bestaande uit twee stoelen, een 3-zitsbank en een tafel, is ontworpen met oog voor detail en comfort. Bij deze set worden stijlvolle zwarte kussens geleverd, die zorgen voor een elegant contrast en een eigentijdse look.

De kussens van de Mykonos Lounge Set XL zijn bekleed met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof, die duurzaamheid en comfort combineert. Met een dikte van 10 cm bieden de kussens een heerlijk zacht en comfortabel zitoppervlak, perfect om te ontspannen en te genieten van uw buitenruimte.

Naast de zwarte kussens zijn er ook andere kleuropties beschikbaar voor de Mykonos Lounge Set XL, waaronder lichtbruin, beige en donkergrijs. Hierdoor kunt u de kussens aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de gewenste stijl creëren in uw buitenomgeving.

Ervaar het beste in comfort en esthetiek met de zilvergrijze Mykonos Lounge Set XL, compleet met luxe zwarte kussens. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kleuropties en geniet van een oase van ontspanning en stijl in uw buitenleven.

Tevens leverbaar zonder kussens.

Let op: de Lounge Set wordt ongemonteerd geleverd.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558346

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.