OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set XL Zilvergrijs, met donkergrijze kussens

Afbeelding:


Geef uw buitenruimte een moderne en stijlvolle uitstraling met de zilvergrijze Mykonos Lounge Set XL. Deze prachtige set bestaat uit twee stoelen, een 3-zitsbank en een tafel, allemaal ontworpen met oog voor detail en comfort. Bij deze set worden donkergrijze kussens geleverd, waardoor een elegant contrast en een verfijnde look ontstaat.

De kussens van de Mykonos Lounge Set XL zijn bekleed met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof, die duurzaamheid en comfort combineert. Met een dikte van 10 cm bieden de kussens een heerlijk zacht en comfortabel zitoppervlak, ideaal om te ontspannen en te genieten van uw buitenruimte.

Naast de donkergrijze kussens zijn er ook andere kleuropties beschikbaar voor de Mykonos Lounge Set XL, zoals lichtbruin, beige en zwart. Hierdoor kunt u de kussens aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur en de gewenste sfeer creëren in uw buitenomgeving.

Ervaar het beste in comfort en stijl met de zilvergrijze Mykonos Lounge Set XL, compleet met luxe donkergrijze kussens. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kleuropties en maak uw buitenruimte een oase van ontspanning en elegantie.

Tevens leverbaar zonder kussens.

Let op: de Lounge Set wordt ongemonteerd geleverd.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558346

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.