OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set XL Taupe, met lichtbruine kussens

Afbeelding:


Maak uw buitenruimte compleet met de Mykonos Lounge Set XL in een stijlvolle taupe kleur. Deze prachtige set bestaat uit twee stoelen, een 3-zitsbank en een tafel, allemaal ontworpen met oog voor detail en comfort. De set wordt geleverd met luxe kussens van 10 cm dik, bekleed met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof in een warme lichtbruine tint.

De Mykonos Lounge Set XL biedt ook veelzijdigheid in kleuropties voor de kussens. Naast de lichtbruine kussens zijn ze ook verkrijgbaar in beige, zwart en donkergrijs. Neem gerust contact met ons op via e-mail of telefoon voor meer informatie over de beschikbare kleuropties.

De combinatie van de elegante taupe kleur en de luxueuze Etisilk-polyesterstof van de kussens zorgt voor een tijdloze uitstraling en een hoog niveau van comfort. Creëer een sfeervolle en comfortabele plek om te genieten van het buitenleven met de Mykonos Lounge Set XL, compleet met 10 cm dikke kussens bekleed met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof, verkrijgbaar in verschillende kleuropties.

Tevens leverbaar zonder kussens.

Let op: de Lounge Set wordt ongemonteerd geleverd.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558308

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.