OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set XL Wit, met donkergrijze kussens

Afbeelding:


Maak uw buitenruimte onweerstaanbaar met de Mykonos Lounge Set XL in een stralend witte kleur. Deze prachtige set, bestaande uit twee stoelen, een 3-zitsbank en een tafel, is ontworpen met oog voor detail en comfort. Bij deze set worden stijlvolle kussens geleverd, bekleed met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof. Naast de donkergrijze kussens zoals afgebeeld, zijn er ook andere kleuropties beschikbaar, waaronder beige, zwart en lichtbruin.

De Mykonos Lounge Set XL is vervaardigd van duurzaam materiaal dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden, zodat u er langdurig van kunt genieten in uw buitenruimte. De kussens, met een dikte van 10 cm, bieden optimaal comfort en nodigen uit tot ontspanning en gezelligheid.

Of u nu kiest voor de strakke uitstraling van de donkergrijze kussens of een andere kleur die beter bij uw stijl past, de Mykonos Lounge Set XL in wit met Etisilk-polyesterstof kussens biedt een tijdloze charme en een comfortabele plek om te ontspannen in uw buitenomgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kleuropties en maak uw buitenruimte compleet met de Mykonos Lounge Set XL in wit, met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof kussens. Geniet van het beste in stijl en comfort in uw buitenleven.

Tevens leverbaar zonder kussens.

Let op: de Lounge Set wordt ongemonteerd geleverd.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558292

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.