OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set XL Wit, met lichtbruine kussens

Afbeelding:


Maak uw buitenruimte onweerstaanbaar met de Mykonos Lounge Set XL in een stralend witte kleur. Deze prachtige set, bestaande uit twee stoelen, een 3-zitsbank en een tafel, is ontworpen met oog voor detail en comfort. De set wordt geleverd met stijlvolle kussens in een warme lichtbruine tint.

De kussens van de Mykonos Lounge Set XL zijn bekleed met hoogwaardige Etisilk-polyesterstof, die duurzaamheid en comfort combineert. Met een dikte van 10 cm bieden de kussens een heerlijk zacht en comfortabel zitoppervlak, perfect om te ontspannen en te genieten van uw buitenruimte.

Naast de lichtbruine kussens zijn er ook andere kleuropties beschikbaar voor de Mykonos Lounge Set XL, waaronder beige, zwart en donkergrijs. Hierdoor kunt u de kussens aanpassen aan uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in uw buitenomgeving creëren.

Ontdek het beste in buitencomfort en esthetiek met de Mykonos Lounge Set XL in wit, compleet met luxe kussens in verschillende kleuren. Neem contact met ons op voor meer informatie over de beschikbare kleuropties en maak uw buitenruimte een oase van ontspanning en stijl.

Tevens leverbaar zonder kussens.

Let op: de Lounge Set wordt ongemonteerd geleverd.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558292

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.