OFFICE SOLUTION
Sluitdatum: 5 Juni 2024

Bestellingen geplaatst uiterlijk 5 juni 2024, worden gegarandeerd geleverd medio juli.

Siesta Mykonos Lounge Set XL Wit, zonder kussens

Afbeelding:


Maak kennis met de Mykonos Lounge Set XL: een prachtige loungeset voor buiten die zowel elegantie als comfort uitstraalt. Met oog voor detail ontworpen, verrijkt deze set uw buitenruimte en biedt een stijlvolle en ontspannen sfeer.

De Mykonos Lounge Set XL bestaat uit twee luxe stoelen, een ruime driezitsbank en een strakke tafel. Hiermee creëert u voldoende zitplaatsen en een royaal oppervlak om gasten te ontvangen of simpelweg te ontspannen in de zon. Dankzij de strakke lijnen, minimalistische vormgeving en de prachtige witte kleur past deze set moeiteloos bij elke buiteninrichting.

Duurzaamheid en weerbestendigheid staan centraal bij de Mykonos Lounge Set XL. De set is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die speciaal zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen. Hierdoor gaat de set lang mee en kunt u er optimaal van genieten, ongeacht de weersomstandigheden.

Tevens leverbaar met kussens.

Let op: de Lounge Set wordt ongemonteerd geleverd.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558292

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.