OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set XL Taupe, zonder kussens

Afbeelding:


De Mykonos Loungeset Set XL van Siesta tilt uw buitenruimte naar een hoger niveau en biedt moeiteloos comfort, stijl en duurzaamheid.

Met de Mykonos Loungeset Set XL geniet u van voldoende zitruimte om heerlijk te ontspannen en gasten te ontvangen. De set bestaat uit twee luxe stoelen, een ruime driezitsbank en een stijlvolle tafel.

De taupe kleur geeft de loungeset een tijdloze uitstraling die perfect past bij diverse buiteninrichtingen. Of u nu een moderne of klassieke stijl verkiest, deze set vormt een prachtige aanvulling op uw buitenomgeving.

Naast het esthetische aspect is de Mykonos Loungeset Set XL ook uiterst duurzaam en bestand tegen de elementen. De hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de set lang meegaat en bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de Mykonos Loungeset Set XL in taupe van Siesta. Ontspan en geniet optimaal van uw buitenruimte met deze prachtige loungeset.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
75,000 gram
Verpakking volume:
0,522 m3
Verpakking gewicht:
75 kg
Verpakking hoogte:
60 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558308

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.