OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set Zilvergrijs, met lichtbruine kussens

Afbeelding:


Verrijk je buitenruimte met de stijlvolle zilvergrijze Mykonos Lounge Set van Siesta, compleet met zachte lichtbruine kussens. Deze set biedt de perfecte combinatie van elegantie, comfort en duurzaamheid, waardoor je optimaal kunt genieten van je buitenleven.

De zilvergrijze Mykonos Lounge Set is speciaal ontworpen voor buitengebruik en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Het hoogwaardige materiaal zorgt ervoor dat de set lang meegaat zonder concessies te doen aan de kwaliteit en stijl.

De set wordt geleverd met lichtbruine kussens, die een warme en uitnodigende uitstraling geven aan de zilvergrijze set. Deze kussens zijn zorgvuldig vervaardigd met een dikte van 10 cm en bieden een heerlijk zacht en comfortabel zitcomfort.

Wil je de kussens in een andere kleur? Geen probleem! We bieden ook kussens in de andere kleuren donkergrijs, zwart en beige. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om de verschillende kleurenopties te bespreken en de perfecte set samen te stellen die past bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Creëer een luxueuze en ontspannende buitenruimte met de zilvergrijze Mykonos Lounge Set met lichtbruine kussens. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en stijl in je eigen tuin, terras of balkon.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
59,000 gram
Verpakking volume:
0,400 m3
Verpakking gewicht:
59 kg
Verpakking hoogte:
46 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558285

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.