OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set Wit, met donkergrijze kussens

Afbeelding:


Transformeer je buitenruimte met de verfijnde elegantie van de Siesta Mykonos Lounge Set in stralend wit, compleet met donkergrijze kussens. Deze set is de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid voor je buitenleven.

De Mykonos Lounge Set bestaat uit twee comfortabele stoelen, een tafeltje van 65x65 cm en een gezellige tweezitsbank, allemaal uitgevoerd in een prachtig witte kleur. Deze set vormt het middelpunt van je terras, tuin of balkon en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

De set wordt geleverd met donkergrijze kussens, die perfect passen bij de witte set en een elegant contrast creëren. Met een dikte van 10 cm bieden deze kussens een heerlijk zachte en comfortabele zitervaring, waardoor je kunt genieten van ultiem comfort in je buitenruimte.

Wil je de kussens liever in een andere kleur? Geen probleem! We bieden ook kussens in de kleuren lichtbruin, beige en zwart. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om de beschikbare kleuropties te bespreken en de perfecte set samen te stellen die past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeur.

Creëer een luxueuze en stijlvolle buitenruimte met de Siesta Mykonos Lounge Set in het wit met donkergrijze kussens. Bestel vandaag nog en geniet van comfort en elegantie in je eigen tuin, terras of balkon.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
59,000 gram
Verpakking volume:
0,400 m3
Verpakking gewicht:
59 kg
Verpakking hoogte:
46 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558254

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.