OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set Taupe, met lichtbruine kussens

Afbeelding:


Upgrade je buitenruimte met de Siesta Mykonos Lounge Set in de stijlvolle kleur taupe, compleet met lichtbruine kussens. Deze set combineert moeiteloos comfort en verfijning, waardoor je kunt genieten van ontspanning in stijl.

De Mykonos Lounge Set is speciaal ontworpen voor buitengebruik en biedt duurzaamheid en kwaliteit. Het hoogwaardige materiaal is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor de set jarenlang meegaat zonder zijn elegantie te verliezen.

De set wordt geleverd met lichtbruine kussens, die een warme en uitnodigende uitstraling geven aan de taupe set. Met een dikte van 10 cm bieden deze kussens optimaal comfort tijdens ontspanningsmomenten.

Wil je de kussens in een andere kleur? Geen probleem! We bieden ook kussens in andere kleuren, zoals zwart, beige en diverse andere opties. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om de beschikbare kleuropties te bespreken en jouw persoonlijke voorkeur te vervullen.

Creëer een luxueuze en comfortabele buitenruimte met de Siesta Mykonos Lounge Set in taupe, compleet met lichtbruine kussens. Bestel vandaag nog en geniet van ontspanning en stijl in je eigen tuin, terras of balkon.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
59,000 gram
Verpakking volume:
0,400 m3
Verpakking gewicht:
59 kg
Verpakking hoogte:
46 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558261

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.