OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Set Wit, met lichtbruine kussens

Afbeelding:


Creëer een serene en stijlvolle sfeer in je buitenruimte met de Siesta Mykonos Lounge Set in stralend wit, compleet met zachte lichtbruine kussens. Deze set is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar zowel comfort als elegantie in hun buitenleven.

De Mykonos Lounge Set bestaat uit twee comfortabele stoelen, een tafeltje van 65x65 cm en een gezellige tweezitsbank, allemaal uitgevoerd in een prachtig witte kleur. Deze set vormt het middelpunt van je terras, tuin of balkon en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht.

De set wordt geleverd met lichtbruine kussens, die zorgen voor extra comfort en een warme uitstraling. Met een dikte van 10 cm kun je heerlijk ontspannen en genieten van je buitenruimte in alle comfort.

Wil je de kussens in een andere kleur? Geen probleem! We bieden ook kussens in de kleuren zwart, beige en donkergrijs. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om de beschikbare kleuropties te bespreken en jouw persoonlijke voorkeur te vervullen.

Transformeer je buitenruimte in een oase van rust en stijl met de Siesta Mykonos Lounge Set in het wit. Bestel vandaag nog en geniet van ultiem comfort en een elegante uitstraling in je eigen tuin.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
59,000 gram
Verpakking volume:
0,400 m3
Verpakking gewicht:
59 kg
Verpakking hoogte:
46 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558254

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.