OFFICE SOLUTION

Siesta Sky Folding Table 60 Zwart

Afbeelding:


Betreed de wereld van tijdloze elegantie met onze SkY Folding Table 60 in diepzwart! Deze tafel is een ware allrounder, geschikt voor zowel binnen als buiten, dankzij het weerbestendige harsblad en het robuuste metalen frame.

Wat maakt deze tafel zo bijzonder? Laten we eens kijken naar het gemak. Met het opklapbare ontwerp berg je deze tafel moeiteloos op wanneer je extra ruimte nodig hebt. Ideaal voor spontane tuinfeesten of last-minute diners!

En die gaatjes in het blad? Niet alleen zijn ze een stijlvolle toevoeging, maar ze zijn ook functioneel. Ze voorkomen dat water op het oppervlak blijft staan, zodat je tafel altijd droog en klaar is voor gebruik.

Met een blad van 60x60 cm biedt deze tafel genoeg ruimte voor al je favoriete snacks, drankjes, of zelfs een gezellig bordspel met vrienden en familie.

Specificaties

Besteleenheid:
per 2 stuks
Verpakkingseenheid:
2 stuks
Product hoogte:
74 cm
Product breedte:
60 cm
Product diepte:
60 cm
Product gewicht:
7,250 gram
Verpakking volume:
0,180 m3
Verpakking gewicht:
14,5 kg
Verpakking hoogte:
71 cm
Verpakking breedte:
41 cm
Verpakking diepte:
62 cm
Eancode:
8697443558773

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

75,00 excl. btw
Totaalprijs: € 150,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 2 stuks

Sky Folding Table 60