OFFICE SOLUTION

Siesta Sky Folding Table 60 Wit

Afbeelding:


Stap binnen in de wereld van eenvoudige elegantie met onze SkY Folding Table 60 in stralend wit!Deze tafel is als een alleskunner: geschikt voor binnen en buiten gebruik, dankzij het weerbestendige harsblad en het stevige metalen frame.

Wat maakt deze tafel zo speciaal? Nou, laten we beginnen met het gemak. Dankzij het opklapbare ontwerp kun je deze tafel in een handomdraai opbergen wanneer je wat extra ruimte nodig hebt. Perfect voor die spontane tuinfeesten of last-minute etentjes!

En die gaatjes in het blad? Die zijn niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. Ze voorkomen dat er water op het oppervlak blijft staan, waardoor je tafel altijd droog en klaar is voor gebruik.

Met een blad van 60x60 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor al je favoriete snacks, drankjes, of misschien zelfs een gezellig bordspel met vrienden en familie.


Specificaties

Besteleenheid:
per 2 stuks
Verpakkingseenheid:
2 stuks
Product hoogte:
74 cm
Product breedte:
60 cm
Product diepte:
60 cm
Product gewicht:
7,250 gram
Verpakking volume:
0,180 m3
Verpakking gewicht:
14,5 kg
Verpakking hoogte:
71 cm
Verpakking breedte:
41 cm
Verpakking diepte:
62 cm
Eancode:
8697443558766

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

75,00 excl. btw
Totaalprijs: € 150,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 2 stuks

Sky Folding Table 60