OFFICE SOLUTION

Siesta Snow Taupe

Afbeelding:


De taupe Snow stoel van Siesta straalt een ingetogen en verfijnde uitstraling uit die perfect past bij elke interieurstijl. Met zijn warme taupe kleur voegt deze stoel een vleugje rust en elegantie toe aan je ruimte. De Snow stoel is ook verkrijgbaar in diverse andere prachtige kleuren, waaronder zwart, donkergrijs, rood, geel, olijfgroen en marsala. Hierdoor kun je de stoel afstemmen op je persoonlijke smaak en de sfeer van je interieur versterken. Het tijdloze ontwerp biedt niet alleen esthetische aantrekkingskracht, maar ook praktisch gemak dankzij het stapelbare ontwerp.

Of je nu binnen of buiten wilt genieten, de Snow stoel is geschikt voor beide omgevingen. Met duurzaamheid en weerbestendigheid kun je het hele jaar door van deze stoel genieten.

Ervaar het ultieme zitcomfort en de ingetogen schoonheid van de taupe Snow stoel van Siesta, en voeg een vleugje verfijning toe aan je interieur.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
22 stuks
Product hoogte:
83 cm
Product breedte:
52 cm
Product diepte:
56 cm
Product zithoogte:
46 cm
Product gewicht:
4,400 gram
Verpakking volume:
1,158 m3
Verpakking gewicht:
96,8 kg
Verpakking hoogte:
230 cm
Verpakking breedte:
53 cm
Verpakking diepte:
95 cm
Eancode:
8697443554409

Bestellen:




Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

35,00 excl. btw
Totaalprijs: € 140,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Snow