OFFICE SOLUTION

Siesta Snow Rood

Afbeelding:


Ontdek de levendige en opvallende schoonheid van de rode Snow stoel van Siesta. Deze stoel voegt een krachtig element toe aan elk interieur en trekt direct de aandacht.

Naast rood is de Snow stoel ook verkrijgbaar in andere kleuren, waaronder zwart, donkergrijs, taupe, geel, olijfgroen en marsala. Hierdoor kun je de stoel perfect afstemmen op je persoonlijke smaak en de stijl van je ruimte versterken.

Het stapelbare ontwerp van de Snow stoel zorgt niet alleen voor visueel impact, maar ook voor praktisch gemak. Je kunt eenvoudig extra stoelen opbergen en ruimte besparen wanneer dat nodig is.

Of je nu binnen of buiten wilt genieten, de Snow stoel is geschikt voor beide omgevingen. Met duurzaamheid en weerbestendigheid kun je het hele jaar door van deze stoel genieten.

Ervaar het fantastische zitcomfort en de veelzijdigheid van de Snow stoel van Siesta, verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren. Laat je ruimte tot leven komen met deze moderne en dynamische stoel die garant staat voor stijl, comfort en een vleugje persoonlijkheid.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
22 stuks
Product hoogte:
83 cm
Product breedte:
52 cm
Product diepte:
56 cm
Product zithoogte:
46 cm
Product gewicht:
4,400 gram
Verpakking volume:
1,158 m3
Verpakking gewicht:
96,8 kg
Verpakking hoogte:
230 cm
Verpakking breedte:
53 cm
Verpakking diepte:
95 cm
Eancode:
8697443554690

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

35,00 excl. btw
Totaalprijs: € 140,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Snow