OFFICE SOLUTION

Siesta Arthur Transparant - Zwart

Afbeelding:


Op zoek naar een moderne twist voor je buitenruimte? De Siesta Arthur Stoel in zwart transparant polycarbonaat combineert verfijning met duurzaamheid, perfect geschikt voor binnen én buiten.

Deze stapelbare armstoel is gemaakt van helder polycarbonaat met een elegante zwarte tint. Het materiaal is niet alleen robuust en krasbestendig, maar biedt ook een subtiel doorschijnend effect dat elke omgeving verrijkt. Of je nu een gezellig tuinfeest plant of rustig wilt loungen op je balkon, de Arthur Stoel biedt comfort met een eigentijdse uitstraling. Bovendien is het polycarbonaat UV-bestendig, waardoor de stoel zijn diepe zwarte kleur behoudt, seizoen na seizoen.

Veiligheid staat hoog in het vaandel: de stoel heeft een zelfdovende V2-classificatie, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens het gebruik. Of je nu je buitenruimte wilt verfraaien voor zakelijke bijeenkomsten of voor persoonlijk genot, de Siesta Arthur Stoel voegt een vleugje klasse toe aan elke setting.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
4 stuks
Product hoogte:
91 cm
Product breedte:
56 cm
Product diepte:
60 cm
Product zithoogte:
45 cm
Product gewicht:
5,000 gram
Verpakking volume:
0,502 m3
Verpakking gewicht:
20 kg
Verpakking hoogte:
113 cm
Verpakking breedte:
57 cm
Verpakking diepte:
78 cm
Eancode:
8697443556403

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

76,50 excl. btw
Totaalprijs: € 306,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Arthur