OFFICE SOLUTION

Siesta Arthur Hoogglans wit

Afbeelding:


Op zoek naar tijdloze elegantie voor je buitenruimte? De Siesta Arthur Stoel in hoogglans wit biedt niet alleen een verfijnde uitstraling, maar ook de duurzaamheid die je nodig hebt voor binnen en buiten.

Deze stapelbare armstoel is vervaardigd uit krasbestendig technopolymeer PA6 nylon, wat hem perfect maakt voor dagelijks gebruik. Of je nu een chique tuinfeestje geeft of gewoon wilt genieten van een rustig moment op je terras, de Arthur Stoel staat voor je klaar. Zelfs onder de zon blijft de kleur stralend, dankzij de UV-bestendige eigenschappen.

Veiligheid staat voorop: de stoel heeft een zelfdovende V2-classificatie, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je tijd buiten. Of het nu voor zakelijke doeleinden is of voor je eigen huiselijke oase, de Siesta Arthur Stoel biedt de perfecte mix van functionaliteit en stijl.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
4 stuks
Product hoogte:
91 cm
Product breedte:
56 cm
Product diepte:
60 cm
Product zithoogte:
45 cm
Product gewicht:
5,000 gram
Verpakking volume:
0,502 m3
Verpakking gewicht:
20 kg
Verpakking hoogte:
113 cm
Verpakking breedte:
57 cm
Verpakking diepte:
78 cm
Eancode:
8697443556366

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

76,50 excl. btw
Totaalprijs: € 306,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Arthur