OFFICE SOLUTION

Siesta Ibiza Legs XL Wit

Afbeelding:


Ben je op zoek naar een krachtig en elegant onderstel voor je grote tafel, geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik? Maak kennis met de Siesta Ibiza Legs XL in een verfijnde witte kleur! Dit onderstel met een chic rotan-effect voegt een vleugje tijdloze schoonheid toe aan elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig polypropyleen versterkt met glasvezel en ontworpen met geavanceerde technologie in thermoplastische spuitgietvorming, biedt de Ibiza Legs XL uitstekende duurzaamheid en weerbestendigheid. Het onderstel is geschikt voor tafelbladen met afmetingen variërend van minimaal 90x180 cm tot maximaal 100x200 cm, wat het ideaal maakt voor ruime eetruimtes en diverse settings.

Of je nu een luxe eettafel wilt creëren voor speciale gelegenheden of een moderne vergaderruimte wilt inrichten, de witte Siesta Ibiza Legs XL voegt een vleugje klasse toe aan elke omgeving. Eenvoudig te monteren en te demonteren voor gebruiksgemak en opslag, biedt dit onderstel de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product hoogte:
72,5 cm
Product breedte:
158,5 cm
Product diepte:
58 cm
Product gewicht:
9,920 gram
Verpakking volume:
0,189 m3
Verpakking gewicht:
9,92 kg
Verpakking hoogte:
31 cm
Verpakking breedte:
105 cm
Verpakking diepte:
58 cm
Eancode:
8697443557400

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.