OFFICE SOLUTION

Siesta Mango Alu Beige

Afbeelding:


Op zoek naar een tafel die zowel binnen als buiten uitblinkt in stijl en duurzaamheid? Maak kennis met de Siesta Mango Alu tafel in een elegante beige kleur. Deze stapelbare tafel combineert het beste van twee werelden: het blad is gemaakt met de nieuwste generatie air moulding thermoplastische injectie voor lichtheid en robuustheid, terwijl de poten zijn uitgevoerd in geanodiseerd aluminium voor een strakke en moderne uitstraling.

Met een ruim blad van 72x72 cm en een hoogte van 72 cm biedt de Mango Alu tafel niet alleen voldoende plaats, maar ook een verfijnde esthetiek die past bij elke omgeving. Of je nu je terras wilt verfraaien met een vleugje luxe of binnen een eigentijdse flair wilt toevoegen, deze tafel is de ideale keuze.

Bestand tegen de elementen en toch elegant genoeg voor binnen, de Siesta Mango Alu tafel in beige is een must-have voor liefhebbers van modern design.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product hoogte:
72 cm
Product breedte:
72 cm
Product diepte:
72 cm
Product gewicht:
7,000 gram
Verpakking volume:
0,069 m3
Verpakking gewicht:
7 kg
Verpakking hoogte:
13 cm
Verpakking breedte:
73 cm
Verpakking diepte:
73 cm
Eancode:
8697443556182

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.