OFFICE SOLUTION

Siesta Ice Wit

Afbeelding:


Ontdek de Siesta Ice 70 vierkante tafel in stralend wit!

Op zoek naar een veelzijdige tafel die zowel binnen als buiten moeiteloos elegantie en duurzaamheid combineert? Maak kennis met de Siesta Ice 70 vierkante tafel, ontworpen voor stijl en functionaliteit. Met een blad van 70x70 cm en een hoogte van 73 cm biedt deze tafel voldoende ruimte en comfort voor elke gelegenheid.

Het blad is vervaardigd van weerbestendig Werzalit, perfect geschikt voor gebruik in diverse weersomstandigheden. De tafel staat op een heldere, transparante polycarbonaat poot en een stevige, geschilderde aluminium basis, die niet alleen voor stabiliteit zorgen maar ook een eigentijdse uitstraling geven.

Of je nu je balkon wilt opfleuren met een moderne eethoek of je woonkamer wilt verrijken met een minimalistisch tintje, de Siesta Ice 70 vierkante tafel in stralend wit past perfect bij elke setting.

 

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product hoogte:
73 cm
Product breedte:
70 cm
Product diepte:
70 cm
Product gewicht:
17,930 gram
Verpakking volume:
0,148 m3
Verpakking gewicht:
17,93 kg
Verpakking hoogte:
38 cm
Verpakking breedte:
75 cm
Verpakking diepte:
75 cm
Eancode:
8697443558995

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

115,00 excl. btw

Ice 70 vierkant