OFFICE SOLUTION

Siesta Box Table Groen

Afbeelding:


Ontdek de Siesta Box Table in Elegant Groen!

Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak voor zowel binnen als buiten? Maak kennis met de Siesta Box Table, een stapelbare tafel gemaakt van recyclebaar polypropyleen. Of je nu geniet van een zomerse barbecue in de tuin of gezellig binnen dineert, deze tafel past perfect bij elke gelegenheid.

Met een ruim blad van 50x70 cm biedt de Box Table voldoende plaats voor al je activiteiten, van ontspannen momenten alleen tot gezellig samenzijn met vrienden. Het moderne design in elegant groen voegt een vleugje frisheid toe aan elke omgeving, terwijl de duurzame constructie ervoor zorgt dat je er lang van kunt genieten, zowel binnen als buiten.

Wacht niet langer en geef je terras, balkon of eetkamer een vleugje natuurlijke schoonheid met de Siesta Box Table! Bestel vandaag nog en maak van elke gelegenheid een speciaal moment.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
4 stuks
Product hoogte:
43 cm
Product breedte:
70 cm
Product diepte:
50 cm
Product gewicht:
4,000 gram
Verpakking volume:
0,320 m3
Verpakking gewicht:
16 kg
Verpakking hoogte:
73 cm
Verpakking breedte:
57 cm
Verpakking diepte:
77 cm
Eancode:
8697443551491

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.