OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Marcel XL Zwart

Afbeelding:


De zwarte Marcel XL van Siesta is de ultieme keuze voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze stapelbare stoel combineert functionaliteit en stijl op een perfecte manier, waardoor hij een veelzijdige toevoeging is aan elke ruimte.

Met zijn tijdloze zwarte uitvoering straalt de Marcel XL elegantie en moderniteit uit. Of je nu een chique interieur wilt creëren of een verfijnd terras wilt inrichten, deze stoel voegt een vleugje stijlvolle klasse toe.

De geperforeerde rug en zitting van de zwarte Marcel XL bieden niet alleen een eigentijdse esthetiek, maar ook comfort en ventilatie. Zelfs tijdens warme dagen blijf je koel en comfortabel zitten, dankzij de strategisch geplaatste perforaties.

Naast zwart is de Marcel XL ook beschikbaar in de andere smaakvolle kleuren donkergrijs, taupe, olijfgroen en marsala. Hierdoor kun je de stoel perfect afstemmen op de gewenste sfeer en de bestaande inrichting.

Of je nu een trendy café, een stijlvol restaurant of een luxueus buitenterras wilt inrichten, de zwarte Marcel XL van Siesta biedt de perfecte combinatie van duurzaamheid, elegantie en veelzijdigheid.

Kies voor de tijdloze klasse en het ongeëvenaarde comfort van de zwarte Marcel XL van Siesta en transformeer elke ruimte in een oase van stijl en verfijning.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
14 stuks
Product hoogte:
85 cm
Product breedte:
57 cm
Product diepte:
52 cm
Product zithoogte:
44 cm
Product gewicht:
3,900 gram
Verpakking volume:
1,011 m3
Verpakking gewicht:
42 kg
Verpakking hoogte:
218 cm
Verpakking breedte:
58 cm
Verpakking diepte:
80 cm
Eancode:
8697443559398

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

50,00 excl. btw
Totaalprijs: € 200,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Marcel XL