OFFICE SOLUTION

Siesta Sky Lounge Geel

Afbeelding:


Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid? De Siesta Sky Lounge stoel is jouw antwoord. Met zijn moderne design en donkergrijze tint voegt hij moeiteloos klasse toe aan elke ruimte, zowel binnen als buiten.

Deze stoel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook praktisch: gemaakt van recyclebaar polypropyleen en verstevigd met glasvezel voor maximale stevigheid. De perforaties over de gehele zitkuip zorgen voor een verfijnde uitstraling en verbeteren de ventilatie, wat perfect is voor lange loungesessies.

En het beste van alles? Hij is demontabel! Dankzij dit slimme ontwerp kun je hem eenvoudig opbergen wanneer dat nodig is, zonder concessies te doen aan stijl of comfort.

Kies voor kwaliteit. Kies voor comfort. Kies voor de Siesta Sky Lounge stoel in donkergrijs. Jouw perfecte metgezel voor ontspanning, altijd en overal.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
4 stuks
Product hoogte:
83 cm
Product breedte:
60 cm
Product diepte:
71 cm
Product zithoogte:
38 cm
Product gewicht:
5,200 gram
Verpakking volume:
0,489 m3
Verpakking gewicht:
20,8 kg
Verpakking hoogte:
83 cm
Verpakking breedte:
67 cm
Verpakking diepte:
88 cm
Eancode:
8697443557851

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

85,00 excl. btw
Totaalprijs: € 340,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Sky Lounge