OFFICE SOLUTION

Siesta Allegra-PP Hoogglans wit

Afbeelding:


Op zoek naar tijdloze elegantie en moeiteloze stijl? Maak kennis met de Allegra-PP stoel, waar verfijning en veelzijdigheid samenkomen! Met een kuip en poten in stralend hoogglans wit, is deze stoel een ware eyecatcher in elke ruimte, zowel binnen als buiten.

Gemaakt van hoogwaardig polycarbonaat en polypropyleen, biedt de Allegra-PP niet alleen een duurzame zitoplossing, maar straalt hij ook een moderne charme uit die de tand des tijds zal doorstaan. Of je nu dineert in de tuin, bijeenkomsten organiseert in de eetkamer of een vleugje klasse toevoegt aan je kantoorruimte, deze stoel past zich naadloos aan aan elke omgeving.

Met zijn tijdloze ontwerp en praktische kenmerken, zoals het gemakkelijk kunnen demonteren, is de Allegra-PP de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar comfort, stijl en duurzaamheid.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
4 stuks
Product hoogte:
85 cm
Product breedte:
45 cm
Product diepte:
54 cm
Product zithoogte:
47 cm
Product gewicht:
6,400 gram
Verpakking volume:
0,226 m3
Verpakking gewicht:
25,6 kg
Verpakking hoogte:
85 cm
Verpakking breedte:
45 cm
Verpakking diepte:
59 cm
Eancode:
8697443555642

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

73,50 excl. btw
Totaalprijs: € 294,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Allegra-PP