OFFICE SOLUTION

Siesta Allegra Transparant - Rood

Afbeelding:


Beeld je in: de transparante Allegra stoel in een levendige en gedurfde rode tint. Deze stoel is niet alleen een statement piece, maar ook een symbool van stijl en moderniteit. Vervaardigd uit hoogwaardig polycarbonaat, combineert de Allegra stoel duurzaamheid met een opvallend design.

Met zijn slanke lijnen en subtiele details voegt de Allegra stoel een vleugje flair toe aan elke ruimte waarin hij staat. Of je hem nu in de eetkamer, woonkamer of zelfs in een chique kantoor plaatst, deze stoel past zich moeiteloos aan aan elke omgeving.

Belangrijk om te vermelden: de transparante Allegra stoel in rood is niet geschikt voor gebruik buiten. Hij is speciaal ontworpen voor binnenruimtes, waar hij zijn glans en karakter kan behouden. Breng een krachtig statement en een dosis energie in je interieur met de Allegra stoel in rood en geniet van comfort en verfijning in één.

Specificaties

Besteleenheid:
per 4 stuks
Verpakkingseenheid:
4 stuks
Product hoogte:
84 cm
Product breedte:
50 cm
Product diepte:
54 cm
Product zithoogte:
44 cm
Product gewicht:
5,500 gram
Verpakking volume:
0,360 m3
Verpakking gewicht:
22 kg
Verpakking hoogte:
99 cm
Verpakking breedte:
52 cm
Verpakking diepte:
70 cm
Eancode:
8697443554744

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.

Prijs

70,00 excl. btw
Totaalprijs: € 280,00 excl. btw op basis van de besteleenheid van 4 stuks

Allegra