OFFICE SOLUTION
Gewijzigde openingstijden showroom & outlet Woudenberg

Onze openingstijden zijn momenteel gewijzigd, u kunt bij ons langskomen alleen op afspraak.
U kunt een afspraak maken per e-mail via: info@madeko.nl

Siesta Mykonos Lounge Corner Set Taupe, met beige kussens

Afbeelding:


Ontspan in stijl met de Mykonos Lounge Corner Set in taupe, compleet met elegante beige kussens van Siesta. Deze set bestaat uit een hoekbank en een tafeltje van 65x65 cm, perfect voor binnen- en buitengebruik.

De Mykonos Lounge Corner Set biedt ultiem comfort en tijdloze schoonheid. De combinatie van het taupekleurige frame en de beige kussens zorgt voor een harmonieuze uitstraling. Naast beige kussens zijn er ook andere kleurenopties beschikbaar, zoals zwarte, donkergrijze en lichtgrijze kussens, zodat je de set volledig kunt aanpassen aan jouw smaak.

Deze set wordt gedemonteerd geleverd, maar de montage is eenvoudig en snel. Binnen de kortste keren kun je ontspannen en genieten van het comfort van deze prachtige loungeset.

Upgrade je buitenruimte met de Mykonos Lounge Corner Set in taupe met beige kussens, of kies een andere kleur die bij jouw stijl past. Maak van je patio, terras of tuin een plek waar je kunt ontspannen en genieten van het buitenleven. Neem contact met ons op voor meer informatie over de kleurenopties en bestel vandaag nog jouw perfecte loungeset.

Ook leverbaar in zilvergrijs en wit.

Specificaties

Besteleenheid:
per 1 stuks
Verpakkingseenheid:
1 stuks
Product gewicht:
63,000 gram
Verpakking volume:
0,453 m3
Verpakking gewicht:
63 kg
Verpakking hoogte:
52 cm
Verpakking breedte:
132 cm
Verpakking diepte:
66 cm
Eancode:
8697443558360

Bestellen:
Levertijd:

Gemiddelde levertijd van 1 - 6 weken.
Bel of mail ons voor de actuele voorraad.

Uitleg levertijd:
Wij gaan over tot bestellen bij de fabrikant wanneer de container voldoende volume heeft. Daardoor kan de levertijd fluctueren. Gemiddeld genomen komt er elke 6 weken een vracht bij ons binnen.